Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Frictie | Uitgave 2/2019

frictie
Kind & Adolescent Praktijk 2/2019

Samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulpverlening hapert

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2019
Auteur:
Leendert de Boom
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Leendert de Boom is voorzitter van het College van Bestuur van RENN4, een onderwijsorganisatie voor speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Groningen, Friesland en Drenthe.
In de rubriek Frictie geven wisselende auteurs hun visie op een onderwerp dat discussie oproept, of kijken zij kritisch naar een misverstand of dilemma waar professionals in hun werk tegenaan lopen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Kind & Adolescent Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Werk in uitvoering

Lastige leerlingen

Gezien en gelezen

Gezien en gelezen

uit de praktijk

Hoofd en hart