Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016

Samen staan we sterker

Denkbeeld Erkenningsprijs voor bijzondere ondersteuning mantelzorgers

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2016
Auteur:
Dieuwke de Boer
Belangrijke opmerkingen
Dieuwke de Boer is freelance journalist; e-mail: dieuwke@d-taled.nl.

Samenvatting

Op 24 mei jongstleden werd tijdens het middagsymposium ‘Denkbeeld Live’ het project ‘Mantelzorger: Kom uit de kast’ van King Arthur Groep bekroond met de Erkenningsprijs ‘Kracht van het persoonlijke’. Deze nieuwe prijs beloont projecten die de kracht van hun professionals en mantelzorgers optimaal hebben ingezet. Dieuwke de Boer sprak met Anita Schimmel en Jarcine Spaander, de enthousiaste oprichters van King Arthur Groep, een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016 Naar de uitgave

Ontmoeting

Odette