Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Professie | Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019

Samen op zoek naar kernwaarden en kerntaken

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2019
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst Kernredactielid TPO De Praktijk

Samenvatting

Op 21 januari 1959 stelden huisartsen hun kernwaarden en kerntaken vast in conferentieoord Woudschoten te Zeist. Zestig jaar na dato herijkten de huisartsen deze, op dezelfde plaats en op dezelfde dag tijdens de Woudschoten-conferentie 2019. Andere zorgprofessionals in de huisartsenzorg (praktijkondersteuners, doktersassistenten, managers) brachten een advies uit vanuit hun eigen focus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Gezond leven

Lezen/kijken/zoeken

Lezen/kijken/zoeken

Kennisquiz

Weet je dit?