Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Interview | Uitgave 4/2014

Kind & Adolescent Praktijk 4/2014

“Samen naar afrika: een lot uit de loterij”

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Drs. Linda Verhaak
Belangrijke opmerkingen

over de auteur

Drs. Linda Verhaak, klinisch psycholoog en psychotherapeut, is werkzaam bij Equator Foundation en in haar eigen praktijk, aangesloten bij WEI43. Daarnaast is zij freelance docent bij de RINO en lid van de voorjaarscongrescommissie van de VGCT.
interview met Mathijs Hoogstad en Rina Ghafoerkhan

Samenvatting

Mathijs Hoogstad (32) is GZ-psycholoog (gespecialiseerd in trauma, stress en crisismanagement) en freelance trainer. Rina Ghafoerkhan (29) is psycholoog, traumabehandelaar en onderzoeker bij Equator. Als gedreven en idealistische professionals gingen zij via diverse internationale organisaties naar conflictgebieden om daar hun kennis en expertise in te zetten. Ze vertellen over wat zij tegenkwamen bij het ‘werken zonder grenzen’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Kind & Adolescent Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Tussendoor

Vakantiestress

Ten geleide

Onderbuikgevoel

werk in uitvoering

Sparta