Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Artikel | Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021

Samen met het sociale netwerk de koers bepalen

Lessen uit een leertraject met dementieprofessionals

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2021
Auteurs:
Laura Vermeulen, Merel van Schravendijk, Rick Kwekkeboom
Hoe kunnen professionals mogelijk maken dat mensen met dementie en hun naasten samen hun strategie bepalen voor leven met dementie? Die vraag stellen onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam bij de start van een leertraject dat verkent hoe mensen met dementie meer steun van hun sociale en professionele netwerk ervaren. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Denkbeeld 1/2021 Naar de uitgave

Onder de Loep

Verkeerde vrienden

Artikel

#SAMENLIEF