Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018

Samen betrokken, samen sterk

Hoe BrabantZorg het sociale netwerk bij de zorg betrekt

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2018
Auteur:
Jeannine van Tienen
Belangrijke opmerkingen
Jeannine van Tienen is tekstschrijver bij bureau Roestvrij Taal in Uden.

Samenvatting

Gelukkig leven, ondanks beperkingen. Daar draait het om bij Nieuwe Hoeven in Schaijk. Bij dit psychogeriatrisch verpleeghuis van BrabantZorg blijven familie, vrienden en kennissen een belangrijke rol spelen in het leven van de bewoners. Dankzij de speciaal hiervoor in het leven geroepen ‘Samen Betrokken Gesprekken’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Beter luisteren

Kleinbeeld

Kleinbeeld