Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | FIP Congres | Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010

SALSA: de juiste mix voor het redden van levens en ledematen

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 2/2010
Auteur:
Conni Bergmann Koury
Belangrijke opmerkingen

Tekst

Conni Bergmann Koury
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd als Making SALSA: How Two Chefs in A Kitchen Can Save Legs and Lives in Review of Endocrinology (Een goede SALSA; Hoe twee koks in één keuken levens en ledematen kunnen redden), november 2008 door hoofdredacteur Conni Bergmann Koury. Voor overname van dit artikel is toestemming verkregen van de uitgever Bryn Mawr Communications.

Samenvatting

Een van de sprekers van het 20e FIP Wereldcongres is dr. David Armstrong, directeur van de Southern Arizona Limb Salvage Alliance (SALSA). Om u een indruk te geven van zijn werk is dit artikel overgenomen van Conni Bergmann Koury over het werk van Armstrong bij SALSA. Deze Amerikaanse organisatie hanteert een multidisciplinaire methode voor wondgenezing en amputatiepreventie bij mensen met diabetes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010 Naar de uitgave