Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014

Ruim baan voor de casemanager

Ketenzorg dementie op Walcheren

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2014
Auteur:
Frank Van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist.

Samenvatting

Zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraar CZ hebben op Walcheren plannen ontwikkeld voor een geïntegreerde aanpak van dementie. Sleutelwoorden zijn vroege herkenning, gerichte begeleiding van zowel patiënt als mantelzorger én kosteneffectiviteit. De casemanager speelt in dit traject een centrale rol.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014 Naar de uitgave

Column

Pis