Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Lezersvraag | Uitgave 3/2014

Standby 3/2014

Rondhangende röntgenstralen

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2014
Auteur:
Johan Aps
Belangrijke opmerkingen
Voor lezersvragen kun je mailen naar redactiestandby@bsl.nl
Johan Aps is hoogleraar en werkt als Clinical Associate Professor aan de University of Washington (School of Dentistry) in Seattle.

Samenvatting

In onze praktijk maken we regelmatig röntgenfoto’s. Tijdens het maken van de foto’s gaan we achter een (loden) muur staan en direct na het maken gaan we terug de behandlkamer in. Maar is dit wel slim? ‘Hoe lang na het maken van een röntgenfoto moet ik uit de behandelruimte wegblijven? Blijven X-stralen nog een tijdje rondhangen in de lucht?’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Standby 3/2014 Naar de uitgave