Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Aan het woord | Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013

Roland Rogiers: ‘Piekeren is een kwetsbaarheidfactor voor angst en depressie.’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Marijke van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. M. van Eijkeren is journaliste (info@mvetekstenbeeld.nl).
Roland Rogiers is als psycholoog verbonden aan de Kliniek voor Angst- en Stemmingsstoornissen UZ Gent. Hij zit al bijna veertig jaar in het vak, maar heeft er nog altijd zichtbaar plezier in. De laatste jaren is hij gegrepen door het onderwerp piekeren. In april 2013 verscheen het heel toegankelijk geschreven zelfhulpboek over piekeren en een manual voor de cursus piekeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Psychopraktijk 6/2013 Naar de uitgave

Richtlijnen en protocollen

Van nachtmerrie tot nachtrust

Redactioneel

Redactioneel