Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 1/2018

Standby 1/2018

Roestvorming is hardnekkig

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2018
Auteurs:
Elly Hogeveen, Douwe Laanstra

Samenvatting

Vanwege de duurzaamheid en goede reinigbaarheid van instrumentarium en materialen wordt er binnen de tandheelkunde gebruik gemaakt van roestvast- of roestvrijstaal (rvs). Toch zien we af en toe kleine plekjes roest op instrumenten. Hoe kan dit en hoe komen we er weer vanaf? We vroegen het Douwe Laanstra, technisch specialist infectiepreventie bij Dental Union Plandent.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Standby 1/2018 Naar de uitgave

De mening van de assistent

Eisen stellen aan bedrijfskleding

Nieuws

Nieuws