Skip to main content
Top
Gepubliceerd in:

01-04-2016 | Column

Rode Stier en Dauw uit de Bergen

Auteur: Ruud Lamp

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 3/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

‘Net op tijd.’ Met deze woorden plofte een studentikoos type op de bank tegenover mij in de trein en nam meteen een hap uit zijn broodje met kruidig ruikend beleg.
‘ Smaakt je wel, hè?’ kon ik niet nalaten op te merken. ‘Ja lekker, deze gast heeft hele goeie shoarma. Echt een traktatie.’
Nadat hij zijn ‘prooi’ verzwolgen had zoals een slang dat doet, trok hij met een routinematige ‘tjeklak’ een blikje Red Bull open en werkte dit in enkele teugen weg.
‘Is dat nou lekker, direct na die hartige hap, zo’n mierzoet drankje erachteraan wegkolken?’
‘Het summum! Eerst dat hartige, pittige, warme en meteen daarna dat zoete, ijskoude, prikkelende gevoel in je mond’, antwoordde hij nagenietend.
Metagegevens
Titel
Rode Stier en Dauw uit de Bergen
Auteur
Ruud Lamp
Publicatiedatum
01-04-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 3/2016
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/s12496-016-0033-z

Andere artikelen Uitgave 3/2016

De omgekeerde wereld

  • Ius summum saepe summa iniuria

Over legionella in de praktijk

  • Is er een probleem met de waterkwaliteit in de praktijk?

Een dubbele dubbele tand

  • Hergebruik van een mesiodens