Skip to main content
main-content
Top

17-11-2014 | Nieuws

Robert Goddens wordt lector multimorbiditeit

Robbert Gobbens gaat 1 februari aan de slag als associate lector multimorbiditeit in de ouderenzorg. De Zonnehuisgroep Amstelland en het Domein Gezondheid, Sport en Welzijn van Hogeschool Inholland tekenden in september een intentieverklaring daartoe.

Dit maakte Zonnehuisgroep Amstelland op 14 november bekend. Goddens wordt lector van het cluster Nursing van de hogeschool en gaat als adviseur aan de slag bij de raad van bestuur van Zonnehuisgroep Amstelland.

 

Kwaliteit
Doel van het lectoraat is om met praktijkgericht onderzoek in het werkveld de kwaliteit van de medische zorg te kunnen blijven borgen voor oudere mensen met multimorbiditeit. Het lectoraat zal zich vooralsnog richten op de regio Groot Amsterdam.

 

Kwetsbare ouderen
Robert Goddens (1963) is zijn carrière begonnen als verpleegkundige en in 2010 gepromoveerd op kwetsbare ouderen. Hij werkt nu bij het Instituut voor Gezondheidszorg en Hogeschool Rotterdam.

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.