Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Redactioneel | Uitgave 6/2014

Tandartspraktijk 6/2014

Risk assessment

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
dr. Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
dr. Hans van Pelt, hoofdredacteur

Samenvatting

John Kois sprak op 24 mei in de Heerlickheijd van Ermelo 4-maal vijf kwartier over ‘Risk assessment’. Een lang leven restaureren is voor Kois een leven lang opníeuw restaureren. Dat uitgerekend jubilerende parodontologen hem, maar natuurlijk vooral zijn visie op het integrale behandelplan, als cadeau wilden aanbieden aan hun verwijzers, is mooi en ook logisch.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tandartspraktijk 6/2014 Naar de uitgave

Product nieuws

Product nieuws

Heynick’s hoek

Het botox-debat