Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

14-04-2016 | Uitgave 2/2016

Bijblijven 2/2016

Rinosinusitis en neuspoliepen

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 2/2016
Auteurs:
Dr. Sietze Reitsma, Prof. dr. Wytske J. Fokkens

Samenvatting

Rinosinusitis is een veelvoorkomend probleem. In deze bijdrage beschrijven we de verschillende vormen van rinosinusitis, staan we kort stil bij anatomie en fysiologie, presenteren we epidemiologische gegevens en schetsen we het beeld van een ziekte met merkbare impact voor de individuele patiënt alsook voor de maatschappij in haar geheel. Daarnaast geven we inzicht in de diagnostiek en behandeling van deze aandoening, met daarbij een overzicht van differentiaaldiagnosen en van verwijscriteria. We hebben hiermee voor ogen een praktisch overzicht te geven van de huidige inzichten in rinosinusitis en neuspoliepen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2016

Bijblijven 2/2016 Naar de uitgave

OriginalPaper

Allergische rinitis