Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Kennis richtsnoeren | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Richtsnoeren

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteurs:
Sietsche van Gunst, Gertrud van Vulpen, Marjan Verschuur
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst, Gertrud van Vulpen, Marjan Verschuur
V&VN, afdeling Praktijkverpleegkundigen/-ondersteuners, Postbus 8212, 3503 RE Utrecht: Marjan Verschuur, V&VN; Gertrud van Vulpen, praktijkverpleegkundige en voorzitter van V&VN PVK/POH. NHG; Sietsche van Gunst MSc, onderwijskundige en wetenschappelijk medewerker. Contactgegevens: s.vangunst@nhg.org Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Bij dit eerste nummer van TPO De Praktijk zit het Richtsnoer Astma bij volwassenen. Een richtsnoer is een richtlijn voor praktijkverpleegkundigen en -ondersteuners, vergelijkbaar met de NHG-Standaarden voor huisartsen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Kennis NHG-standaard acuut hoesten

Uitgelicht: NHG-Standaard Acuut hoesten

Onderzoek voeding bij ouderen

Extra zuivelinname zinvol bij ouderen?

Reflectie nieuwe geneesmiddelen bij dm2

Nieuwe geneesmiddelen bij DM2 : onbekend maakt onbemind?