Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Bijblijven 5/2018

24-05-2018

Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad

Auteur: Prof. dr. Betty Meyboom-de Jong

Gepubliceerd in: Bijblijven | Uitgave 5/2018

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Deze bijdrage is een samenvatting van de Richtlijnen goede voeding 2015 opgesteld door de Gezondheidsraad.
Metagegevens
Titel
Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad
Auteur
Prof. dr. Betty Meyboom-de Jong
Publicatiedatum
24-05-2018
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Bijblijven / Uitgave 5/2018
Print ISSN: 0168-9428
Elektronisch ISSN: 1876-4916
DOI
https://doi.org/10.1007/s12414-018-0321-7

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Bijblijven 5/2018 Naar de uitgave