Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Gelezen | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2014

Richard Lerner, Anne Petersen, Rainer Silbereisen & Jeanne Brooks-Gunn (2014). The developmental science of adolescence. History through autobiography. New York: Psychology Press. 576 p.

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2014
Auteur:
Linda Dil
Belangrijke opmerkingen
L. Dil psychiater, psychoanalytisch-psychotherapeut voor jeugd en volwassenen, werkt bij de GGD Amsterdam en als vrijgevestigde.

Samenvatting

‘Leuk, een boek over de wetenschap van de adolescentie!’, dacht ik toen ik dit boek te lezen kreeg om te recenseren. Het bevat een verzameling van 47 bijdragen van vooraanstaande senior wetenschappers op dit gebied. In tijden van schaarste is het des te belangrijker om kennis te hebben over hoe de ontwikkeling van adolescenten werkt en geoptimaliseerd kan worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2014 Naar de uitgave

Artikelen

Inleiding