Skip to main content
main-content
Top

23-09-2014 | Nieuws

Reumadag op 16 oktober in Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum (MMC) organiseert op donderdag 16 oktober een informatieve Reumadag in het ziekenhuis in Amersfoort. Er is een informatiemarkt waar diverse reumaspecialisten en -organisaties zich presenteren. Daarnaast zijn drie lezingen te volgen van een reumatoloog, een verpleegkundig reumaconsultent en een hand-ergotherapeut.

Meander organiseert de Reumadag in de week van Wereld Reuma Dag (12 oktober). Op deze dag wordt jaarlijks wereldwijd de aandacht gevestigd op de ernst van reumatische aandoeningen en de impact die het heeft op het leven van mensen.

 

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 16 oktober van 13.00 tot 16.30 uur in de Foyer en het Audiotorium van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

 

Meer informatie over het programma is te vinden via www.meandermc.nl/reumatologie of bij de polikliniek Reumatologie, telefonisch bereikbaar via 033-850 50 50.

 

Bron: Nationale Zorggids 

Meer artikelen over fysiotherapie: Algemeen.

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.