Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2007 | Article | Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010

RET je kind

Opvoeden met gezond verstand

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2010
Auteur:
   

Abstract

RET je kind is geschreven om de theorie van RET (Rationeel-Emotieve Therapie) te verbinden met opvoeden. Het boekje begint met een beschrijving van de basisprincipes van RET, de balans tussen denken en voelen. De kern van RET is natuurlijk dat u iets aan uw onplezierige gevoelens kunt veranderen door uw eigen manier van denken te veranderen. Daarbij is doorzettingsvermogen een belangrijk aspect.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010 Naar de uitgave

GEZIEN EN GELEZEN

Wijze Lesen Vor Kinderen

interview: Jan van der Does

Lichaamstaal