Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2020 | Redactioneel | Uitgave 2/2020

Tandartspraktijk 2/2020

Rekken of eerder trekken?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2020
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

U komt ze in de dagelijkse praktijk ook vast regelmatig tegen: een vitale zeventiger die een goede en functionerende dentitie heeft. Hij of zij heeft natuurlijk een tandheelkundige historie waarin diverse behandelingen hebben plaatsgevonden, zoals eenvoudige vullingen, wortelkanaalbehandelingen en wat kronen, maar ook implantaatgedragen constructies, bruggen of frames. Eigenlijk is de gemene deler bij deze oudere dat hij of zij de mond redelijk tot goed kan onderhouden en er prima mee functioneert.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Tandartspraktijk 2/2020 Naar de uitgave

OriginalPaper

Op dood spoor?

Heynick’s Hoek

Virus

Kennistoets

Parkinson