Skip to main content
Top

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

7. Rekenen bij bereiden en afleveren

Auteur : D. van Hulst

Gepubliceerd in: Farmaceutisch rekenen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In dit hoofdstuk behandelen we het rekenen rond bereidingen. Een aantal paragrafen zijn daardoor vooral bestemd voor de studenten die het keuzedeel Bereiden en aseptische handelingen volgen. Mocht je een onderdeel niet goed begrijpen, dan kun je de basis ervan in de voorafgaande hoofdstukken nog eens nalopen en narekenen.
Metagegevens
Titel
Rekenen bij bereiden en afleveren
Auteur
D. van Hulst
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1133-0_7