Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Achtergrond | Uitgave 2/2011

Standby 2/2011

Register preventieassistent moet duidelijkheid verschaffen

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2011
Auteur:
Marijke Simons
Binnenkort zal het ‘register preventieassistent’ het daglicht zien. In de projectgroep die zich met de ontwikkeling van dit register bezighoudt, hebben vertegenwoordigers van NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde), NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) zitting. Tandarts Erik van Groen, voorzitter van de projectgroep, geeft in onderstaand interview achtergrondinformatie over de aanleiding, noodzaak en ontwikkeling van het ‘register preventieassistent’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Standby 2/2011 Naar de uitgave

Editorial

Editorial