Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Redactioneel | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Regeren is vooruitzien

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteur:
Martin Smalbrugge

Samenvatting

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart kon de ouderenzorg zich in een warme belangstelling van de politiek verheugen. Geld voor met name de verpleeghuissector leek haast sneller uitgegeven te zullen gaan worden dan het kon worden gedrukt. Inmiddels zitten we echter midden in een gecompliceerde formatie en hebben belangengroepen van velerlei pluimage zich bij de staatsruif gemeld. Niettemin, aan de zorg voor mensen met dementie zullen bij de vorming van een nieuw kabinet vast en zeker mooie woorden worden gewijd. En het begrip ‘kwaliteit van zorg’ zal ongetwijfeld veel voorbijkomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

Column

Frits

Hartenkreet

Gerustgesteld

Achter de voordeur

Dementie en de dokter

In de etalage

Knoop in je zakdoek