Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

40. Regelmatig peulvruchten, noten en sojaproducten eten

Auteur : Tom Mutsaerts

Gepubliceerd in: Gezond omgaan met gewoontes

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Peulvruchten en noten bevatten naast voedingsvezels en meervoudige koolhydraten veel eiwit. De meest gebruikte peulvruchten zijn bruine en witte bonen, groene en gele erwten en sojabonen.
Metagegevens
Titel
Regelmatig peulvruchten, noten en sojaproducten eten
Auteur
Tom Mutsaerts
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9394-7_40