Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2001 | NHG-katern | Uitgave 10/2001

Huisarts en wetenschap 10/2001

Refractieafwijkingen gemeten door de huisarts

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2001
Auteur:
   

Samenvatting

Bij het verschijnen van een nieuwe standaard is het altijd nog maar de vraag of huisartsen bereid zijn de gegeven richtlijnen daadwerkelijk in de praktijk te gaan toepassen. Dat vergt immers vaak een aanpassing van de manier van werken waaraan de huisarts al zo lang gewend is. Voor gedragsverandering is een investering van tijd en energie nodig; dat geldt voor huisartsen evenzeer als voor patiënten. Waar het gaat om standaarden zal dus aandacht moeten worden geschonken aan de implementatie van de richtlijnen daaruit. Bij de standaard Refractieafwijkingen gebeurt dit in een Programma voor Individuele Nascholing met cd-rom.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2001

Huisarts en wetenschap 10/2001 Naar de uitgave