Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2014 | Spectrum | Uitgave 1/2014

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 1/2014

Reflectie vanuit het GGD-perspectief

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 1/2014
Auteurs:
Gerard Molleman, Moniek Pieters
Vanuit het lokale perspectief gezien is integraal werken en in het verlengde daarvan integraal gezondheidsbeleid hoogst actueel. De naderende veranderingen op het gebied van de jeugdzorg, de AWBZ, WMO en de participatiewet, zijn ingegeven vanuit het besef dat het werken vanuit de verschillende disciplines meer met elkaar verbonden moeten worden. De wijkverpleegkundige van weleer doet weer zijn/haar intrede en door het land heen wordt volop geëxperimenteerd met sociale wijkteams, gebiedsgerichte benaderingen en populatiebekostiging en worden verbindingen tussen publieke gezondheid, zorg, welzijn en onderwijs gelegd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 1/2014 Naar de uitgave