Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | Team in beeld | Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018

Referentieverzorgenden dementie van familiehulp oudenaarde

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

‘Wij zijn een groep referentieverzorgenden dementie van de regio Oudenaarde van Familiehulp, een dienst voor gezinszorg. Dit betekent dat we een laagdrempelig aanspreekpunt zijn, een soort eerste opvang, voor collega’s in ons eigen wijkteam bij vragen rond personen met dementie of hun mantelzorgers. Als de situatie zo complex is dat we er zelf niet uit geraken, kunnen we terecht bij onze verantwoordelijke en zij kan te rade bij de referentiepersoon dementie.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld