Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Redactioneel | Uitgave 1/2014

Bijblijven 1/2014

Redactioneel ten geleide

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 1/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Zoals we eerder beloofden in het redactioneel van de uitgave Palliatieve zorg – deel 1 (Bijblijven 2013;7) treft u hier de tweede uitgave over palliatieve zorg aan. De huidige ontwikkelingen zijn reden genoeg om twee uitgaven van Bijblijven uit te brengen over deze zorg. Ook dit keer is de uitgave tot stand gekomen in nauw overleg met de Huisartsen Advies Groep Palliatieve Zorg (PalHAG) en zijn voorzitter Frans van Soest. In het eerste nummer lag het accent op organisatie en communicatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Bijblijven 1/2014 Naar de uitgave