Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Redactioneel | Uitgave 8/2010

Bijblijven 8/2010

Redactioneel ten geleide

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Innovatie is het nieuwe toverwoord voor de oplossing van problemen in de toekomst. De urgentie voor innovatie in de zorg is zeer groot. De komende vijftien jaar zal er een dramatische toename zijn van zorgvragen door het ouder worden van de babyboomgeneratie. Het aantal beschikbare zorgverleners zal echter veel minder stijgen. Ruim twee jaar geleden heeft de toenmalige minister van VWS, Klink, samen met de toenmalige staatsecretaris Bussemaker het ZIP geformeerd, het Zorginnovatieplatform. Deze groep van mensen afkomstig uit de zorg, het beleid, de verzekeraars en de politiek, met de opdracht zorginnovatie op de agenda te zetten, heeft knelpunten voor zorginnovatie boven tafel gekregen, best practices voor zorginnovatie in de etalage gezet en een aantal financiële instrumenten gekregen om opschaling van innovatie te stimuleren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Bijblijven 8/2010 Naar de uitgave