Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | Redactioneel | Uitgave 5/2010

Bijblijven 5/2010

Redactioneel ten geleide

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 5/2010
Auteur:
   

Samenvatting

In de relatieve luxe waarin de meeste Nederlanders verkeren, wordt ondanks de economische crisis toch nog veel gereisd. Het lijkt wel of avontuurlijke vakantiebestemmingen en -activiteiten eerder regel dan uitzondering zijn geworden. Al die avonturen vragen om de nodige verplaatsing, zowel ter land, ter zee als in de lucht. Dat verplaatsen niet vrij van medisch ongemak is, wist u natuurlijk al, maar in dit nummer van Bijblijven wordt u hier diepgaand over geïnformeerd. Voor u ligt zowaar een nummer dat niet alleen nuttig is om u als arts deskundiger te maken, maar dat u ook in uw persoonlijke mobiliteit van dienst kan zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Bijblijven 5/2010 Naar de uitgave

Artikel

Jetlag