Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Redactioneel | Uitgave 10/2009

Bijblijven 10/2009

Redactioneel ten geleide

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Na luchtweginfecties zijn huidziekten bij kinderen een belangrijk deel van het werk van de huisarts. Bij zuigelingen en peuters staan het eczeem en dermatitis vooral de exanthemateuze kinderziekten op de voorgrond, bij oudere kinderen zien we meer huidinfecties en wratten. De redactie is bij de indeling van dit themanummer uitgegaan van de verschijningsvorm: de eerste bijdrage behandelt de specifieke eigenschappen van de kinderhuid, daarna zijn de hoofdstukken achtereenvolgens gewijd aan verkleuringen, vlekjes – al dan niet met koorts –, bultjes en blaasjes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Bijblijven 10/2009 Naar de uitgave

Artikelen

Bultjes