Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Journaal | Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010

Rectificatie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2010
Auteur:
   

Samenvatting

In de vorige Huisarts en Wetenschap (nr. 9) staat op pagina 515 in de rubriek PEARLS een foutieve dosering van acetylsalicylzuur vermeld. Bij ‘conclusie auteurs’ staat dat acetylsalicylzuur 100 mg een effectieve behandeling is van migraineaanvallen. De juiste dosering moet zijn: 1000 mg acetylsalicylzuur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Huisarts en wetenschap 10/2010 Naar de uitgave

Journaal

Snapt u?

Journaal

Aangestipt

Intermezzo

Ikke