Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Redactioneel | Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015

Reacties

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Sako Visser
Belangrijke opmerkingen
Sako Visser, hoofdredacteur

Samenvatting

Beste lezer, wij waren als redactie zeer verheugd over alle positieve reacties op onze vernieuwde PsychoPraktijk. De nieuwe lay-out werd erg gewaardeerd. Modernere uitstraling, meer foto’s, kortere bijdragen en meer afwisseling werden als positieve punten genoemd. Maar het ging niet alleen over de buitenkant, ook over de inhoud kregen we complimenten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Kind in de knel