Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2021 | Ingezonden | Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021

Reacties ‘Diagnostische biopsie’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2021
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Dank voor het artikel en het overzicht van de verschillende technieken en indicaties. Toch is mij nog niet duidelijk waarom ik als huisarts nu meer zou moeten biopteren. Wat ik uit het artikel haal is dat ik met een biopt een duidelijke diagnose heb en dus minder huid weghaal als een laesie niet kwaadaardig zou zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2021

Huisarts en wetenschap 8/2021 Naar de uitgave

Casuïstiek

Valangst