Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Ingezonden brief | Uitgave 8/2011

GZ - Psychologie 8/2011

Reactie op ‘Hoogbegaafdheid, het label voorbij’

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 8/2011
Auteurs:
Mw. dr. Noks Nauta, Mw. Rianne van de Ven
Belangrijke opmerkingen
Mw. dr. Noks Nauta, bedrijfsarts en psycholoog, IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen)
Mw. Rianne van de Ven, coach, Rianne van de Ven Coaching & Consulting
Correspondentieadres: noksnauta@ihbv.nl

Samenvatting

Met veel interesse lazen we het artikel van Frumau, Derksen en Peters in het tijdschrift GZ Psychologie van juli 2011. Wij zijn al enige jaren professioneel actief op het terrein van hoogbegaafdheid bij volwassenen. De boodschap van het artikel, namelijk het dat het psychologisch proces aandacht verdient, waarbij alle kinderen hun vermogens en talenten ontwikkelen naar een expertniveau, ondersteunen wij van harte. Wij geven volwassen hoogbegaafden ook altijd het advies om aan de gang te gaan met hun talenten, er zelf aan te werken om die tot bloei te brengen. Vaak kan dit (bijvoorbeeld op hun werk) zonder het woord hoogbegaafdheid te gebruiken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2011

GZ - Psychologie 8/2011 Naar de uitgave