Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Gelezen | Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014

Rambo, A., West, C., Schooley, A., & Boyd, T.V. (Eds.) (2013). Family therapy review: contrasting contemporary models. New York: Routledge. 277 p., € 35,99

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Sandra Deblanc
Belangrijke opmerkingen
s. deblanc is klinisch psychologe en systeemtherapeute en is werkzaam bij het Centrum voor kinderpsychiatrie te Hasselt.

Samenvatting

De meeste systeemtherapeuten hebben vermoedelijk het 'Handboek systeemtherapie' (Savenije, Van Lawick & Reijmers, 2008) in hun boekenkast staan, het lijvige standaardwerk voor systeemtherapeuten met een uitgebreid overzicht over recente ontwikkelingen in ons vakgebied.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014 Naar de uitgave