Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2013 | Artikelen | Uitgave 4/2013

Tijdschrift voor Psychotherapie 4/2013

Psychotherapie in de schaduw van de Holocaust

Ervaringen van een cliënt

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 4/2013
Auteurs:
Sonia E. Letzter-Pouw, Leontine Veerman
Belangrijke opmerkingen
maatschappelijk werker
journalist/redacteur
Dit artikel is het verslag van het therapeutische proces van een lid van de tweede generatie overlevenden van de Holocaust, beschreven vanuit het oogpunt van de cliënt. De cliënt vertelt hoe de oorlogservaringen van haar ouders en hun non-verbale boodschappen haar aan de afgrond van het leven zetten. Zij beschrijft de invloed die de verschillende therapieën op haar emotionele ontwikkeling hebben gehad en hoe zij haar verleden tot slot een plaats heeft kunnen geven, zich heeft kunnen bevrijden van de emotionele belasting en een nieuw en vrij leven is begonnen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tijdschrift voor Psychotherapie 4/2013 Naar de uitgave

Inleiding

Inleiding