Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Boekbespreking | Uitgave 8/2017

Huisarts en wetenschap 8/2017

Psychosociale zorg in de oncologie

M van der Linden, J Hoekstra-Weebers, A de Graeff, F Mathot (red.). Psychosociale zorg in de oncologie. Een praktijkboek voor dokters. Utrecht: De Tijdstroom, 2016. 373 pagina’s. Prijs: € 48. ISBN 978-90-5898-299-5.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2017
Auteur:
Gerda van der Weele

Samenvatting

De ondertitel vermeldt dat het een praktijkboek is, bedoeld voor dokters. Gezien de thema’s en casuïstiek lijkt het bedoeld voor een bredere doelgroep, onder wie psychologen en (oncologisch) verpleegkundigen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2017

Huisarts en wetenschap 8/2017 Naar de uitgave