Skip to main content
main-content

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergroten. PsychoPraktijk fungeert als een brugfunctie tussen academische kennis en de klinische praktijk.

De klinische praktijk en de toegankelijkheid van de informatie zijn de belangrijkste pijlers van PsychoPraktijk (voorheen het tijdschrift PsychoPraxis). Het blad bevat zowel artikelen over onderwerpen die voor de GGZ-praktijk ruimere aandacht verdienen als korte bijdragen die de actualiteit op de verschillende deelterreinen volgen.

De redactie werkt samen met een grote groep deskundigen op het gebied van praktijkvoering, beleid, organisatie en evaluatie van alle facetten van de geestelijke gezondheidszorg. Alle teksten worden redactioneel bewerkt onder het motto: zakelijke informatie hoeft niet saai te zijn; specialistische informatie hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Papier en online
Bij dit abonnement heeft u naast het papieren vakblad dat 6 keer per jaar verschijnt, ook toegang tot de digitale editie. Hiervoor ontvangt u een wachtwoord en gebruikersnaam waarmee u kunt inloggen.

Voor wie
PsychoPraktijk richt zich op professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie zoals, GZ-psychologen, eerstelijnspsychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, (ortho)pedagogen, verpleegkundig specialisten en instellingen/bibliotheken.

Neem nu een abonnement

Beeldrechten