Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Blog | Uitgave 4/2016

GZ - Psychologie 4/2016

Psycholoog in Kenia

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 4/2016
Auteur:
Douwe Visser
Belangrijke opmerkingen
Douwe Visser
Voordat hij werd uitgezonden naar Kenia werkte Douwe Visser als behandelaar in de specialistische GGZ (regio Utrecht) en als onderzoeker in een traumacentrum (regio Amsterdam).

Samenvatting

Psycholoog Douwe Visser werd in maart 2015 samen met zijn vrouw naar Kenia uitgezonden om Saint Martin, een lokale NGO (non-governmental organization), te versterken. Hij werkt er als psycholoog in de psychiatrie en verslavingszorg, geeft er trainingen en workshops en versterkt de organisatie in counseling. In deze blog geeft hij een indruk van zijn werk als behandelaar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

GZ - Psychologie 4/2016 Naar de uitgave