Skip to main content
main-content
Top

25-04-2019 | Psychologie | Nieuws

Meelezer gezocht!

Wie vindt het leuk om betrokken te worden bij de totstandkoming van een professionele uitgave in de GGZ op het gebied van omgaan met (lastige) emoties in therapie (je hoeft niet zelf te schrijven). 

Het betreft hier de uitgave ‘Emotional Schema Therapy’ van Robert L. Leahy, oorspronkelijk uitgegeven door Taylor and Francis en naar het Nederlands vertaald.  


We zijn op zoek naar een professional in de ggz die vanuit een vakinhoudelijk oogpunt mee kan kijken met de vertaling en suggesties kan geven bijvoorbeeld over de naam van de therapie en het model en de zeer vlot leesbare schrijfstijl die soms botst met het gebruik van jargon.

Heb je een sterk gevoel voor taal en heb je in de maanden mei/juni tijd en zin om hiermee aan de slag te gaan? Het is geen omvangrijk werk, zo’n 160 pagina’s en grof geschat 50.000 woorden.

Ben je verder inhoudelijk deskundig voor wat betreft het onderwerp? Neem dan even contact op met  Joyce Rodenhuis, uitgever GGZ, j.rodenhuis@bsl.nl. Dan nemen we verder in detail tijdsinvestering en vergoeding met je door.

Uiteraard ontvang je na verschijning een exemplaar van de Nederlandse uitgave en we nemen je naam op in het colofon!

Bohn Stafleu van Loghum
Joyce Rodenhuis
Uitgever GGZ

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.