Skip to main content
main-content
Top

03-06-2019 | Psychologie | Nieuws

Uitnodiging: Innovatief klantenpanel op 18 en 27 juni

Help je ons mee jou te ondersteunen?

Ben jij sinds enkele jaren werkzaam als gz-psycholoog, gz-psycholoog i.o. of gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog, hoofdopleider of praktijkopleider en wil jij, samen met ons, meedenken over innovaties, jouw persoonlijke ontwikkeling én de ontwikkeling van het vak?

Dan ben jij degene die we zoeken voor ons innovatieve klantenpanel!

Het innovatiepanel wordt georganiseerd door de NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen) in samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum (uitgever van (online) tests, ggz protocollen, praktijkwebsites, boeken en tijdschriften).

Graag willen wij samen met jou in gesprek gaan over hoe onze dienstverlening inhoudelijk verbeterd kan worden.

  • Wat zijn jouw belangrijkste thema's en onderwerpen?
  • Welke kennis en vakinformatie heb je nodig o fmis je om je werk goed te kunnen doen?
  • Kunnen bepaalde middelen jou helpen om je beter ondersteunt te voelen?

Wij organiseren twee brainstormavonden:

  • Dinsdag 18 juni 2018 van 18:00 – 20:30 uur op het kantoor van Bohn Stafleu Van Loghum in Houten. Deze avond nodigen wij gz-psychologen uit die sinds enkele jaren werkzaam zijn, in opleiding zijn tot gz-psychologen of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog / klinisch neuropsycholoog.
  • Donderdag 27 juni 2018 van 18:00 – 20:30 uur op het kantoor van Bohn Stafleu Van Loghum in Houten. Deze avond nodigen wij (plaatsvervangend)hoofdopleiders en praktijkopleiders uit van de verschillende opleidingsinstellingen.

Wij zorgen voor soep, broodjes en een inspirerende gespreksleider. Daarnaast worden uiteraard jouw reiskosten vergoed en ontvang je een vergoeding in de vorm van een waardebon ter waarde van € 75,- te besteden in de BSL Webshop www.bsl.nl/shop.  

Help jij ons mee jou te ondersteunen? Fijn als je met ons mee wilt denken! 

Je kunt je aanmelden via bureau@nvgzp.nl. Graag bij aanmelding je naam, functie, wanneer je bent afgestudeerd en naam van je organisatie vermelden. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging en routebeschrijving toe.

Dank en wij kijken ernaar uit met jou het gesprek aan te gaan.

Met hartelijke groet,
NVGzP en Bohn Stafleu van Loghum

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten