Skip to main content
main-content
Top

03-06-2019 | Psychologie | Nieuws

Meld je aan voor het innovatiepanel Jonge ggz-professionals op 9 oktober 2019

Hoe we jouw werk makkelijker kunnen maken

De NVGzP en Bohn Stafleu van Loghum houden zich al jaren bezig met relevante informatie- en kennisvoorziening aan BIG-geregistreerde psychologen. De komende jaren willen we van nog grotere betekenis voor jou als professional zijn. We willen jouw werk graag makkelijker voor je maken door je de juiste kennis, materialen en diensten te bieden op een manier die jou het best ondersteunt. Om dat goed te kunnen doen, hebben we jouw input nodig!

Wil jij een avond meedenken over innovaties van jouw vak? En hoe we jou beter kunnen ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wij organiseren een brainstormavond op:

  • Woensdag 9 oktober 2019 van 18:00 – 20:30 uur nodigen wij gz-psychologen uit die sinds enkele jaren werkzaam zijn, in opleiding zijn tot gz-psycholoog of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog/klinisch neuropsycholoog.

Wij zorgen voor soep, broodjes en een inspirerende gespreksleider op het kantoor van Bohn Stafleu van Loghum in Houten. Daarnaast worden uiteraard jouw reiskosten vergoed en ontvang je een vergoeding in de vorm van een waardebon ter waarde van 

€ 75,- te besteden in de BSL Webshop

Help jij ons mee jou te ondersteunen? Fijn als je met ons mee wilt denken! 

Je kunt je tot 1 oktober aanmelden via bureau@nvgzp.nl. Graag bij aanmelding je naam, functie, wanneer je bent afgestudeerd en naam van je organisatie vermelden. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging en routebeschrijving.

Wij kijken ernaar uit met jou het gesprek aan te gaan!

Daarnaast wordt er op donderdag 10 oktober 2019 van 18:00 - 20:30 uur een brainstormavond georganiseerd voor (plaatsvervangend)hoofdopleiders en praktijkopleiders van de verschillende opleidingsinstellingen. Een uitnodiging hiervoor volgt nog maar opleiders kunnen zich ook vast per mail aanmelden via bureau@nvgzp.nl 

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Beeldrechten