Skip to main content
main-content
Top

13-10-2020 | Psychologie | Nieuws

Tijdschrift Neuropraxis gaat stoppen

Helaas gaan we per 31 december 2020 stoppen met het tijdschrift Neuropraxis. Het is niet meer mogelijk het tijdschrift rendabel uit te geven. 

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden en toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Het laatste nummer verschijnt eind 2020. Daarmee heeft Neuropraxis 24 jaar bestaan. 

We bedanken de redactie voor hun vaak jarenlange inzet en de waardevolle artikelen op het gebied van neurowetenschappelijke ontwikkelingen.

Met het BSL Psychologie Totaal abonnement houdt u toegang tot het archief.

Naar het online uitgaven-archief Neuropraxis >

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Neuropraxis

NeuroPraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden en toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. NeuroPraxis verschaft u praktische en relevante informatie over onderzoek, theorievorming, diagnostiek en behandelmethoden.

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.