Skip to main content
main-content
Top

04-08-2020 | Psychologie | Nieuws

Tijdschrift Kind en Adolescent gaat stoppen

Helaas gaat het tijdschrift Kind en Adolescent per 31 december 2020 stoppen. Het aantal abonnees is al een aantal jaren dalende en is nu op een punt gekomen dat het niet langer lukt het tijdschrift rendabel te kunnen uitgeven. In november 2020 verschijnt het laatste nummer. 

Online archief Kind en Adolescent

Het online archief blijft onderdeel van het BSL Psychologie Totaal abonnement.

Kind en Adolescent Praktijk (KAP)

Kind en Adolescent Praktijk blijft als alternatief aansluiten bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. 

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Kind & Adolescent Praktijk

Kind en Adolescent Praktijk is een vakblad voor psychologen, orthopedagogen, psychiaters en andere professionals die werken met kinderen en adolescenten en/of met hun ouders.
Het vakblad biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding.

Alle tijdschriften in BSL Psychologie Totaal >>Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.