Skip to main content
main-content
Top

15-10-2020 | Psychologie | Nieuws

Psychische klachten nu ook op Thuisarts.nl

Betrouwbare informatie over goede zorg bij psychische klachten is belangrijk. Daarom heeft Akwa GGZ samen met Thuisarts.nl hierover informatie op Thuisarts.nl gezet. 

Het betreft de patiëntinformatie uit de kwaliteitsstandaarden voor psychische klachten. Patiënten kunnen er terecht als ze meer willen weten over hun angsten, somberheid, stemmen die ze horen of andere psychische klachten. 

Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat de stoornis is, welke klachten erbij horen, wat je zelf kunt doen en er staat informatie over behandelmogelijkheden. Ook naasten kunnen er terecht voor informatie over hoe zij om kunnen gaan met iemand die psychische klachten heeft.

Voor meer informatie over de campagne van Akwa GGZ en Thuisarts.nl kijk je op https://akwaggz.nl/thuisarts/

Bron: AkwaggzOnze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.