Skip to main content
main-content
Top

28-11-2017 | Psychologie | Nieuws

Psychiater en ervaringsdeskundige Menno Oosterhoff wint MIND Antonie Kamerling Award

Psychiater en ervaringsdeskundige Menno Oosterhoff heeft de MIND Antonie Kamerling Award gewonnen. Hij kreeg deze nieuwe prijs overhandigd door MIND-directeur Marjan ter Avest voor zijn boek Vals Alarm. 

De andere twee genomineerden waren Emma wil Leven van Jessica Villerius en Roze Wolk van Anne-Marieke Graafmans. Met de Antonie Kamerling Award vraagt MIND aandacht voor het (levens!)belang om jezelf te durven en kunnen uiten bij psychische problemen. 

De Antonie Kamerling Award is een publieksprijs. Van 26 oktober tot 17 november kon het publiek stemmen op het boek dat/de documentaire die het afgelopen jaar openheid over psychische problemen heeft bevorderd. Er zijn bijna 6.000 stemmen uitgebracht.

Bron: MIND

Gerelateerde informatie

Aanbevolen

2009 | Boek

Behandeling van de dwangstoornis bij kinderen en adolescenten

Met het cognitief-gedragstherapeutisch protocol Bedwing je dwang

Een twaalfjarige jongen die school zo vies vindt dat hij zijn kleren dagelijks wast en zijn schoolspullen niet zonder handschoenen aanpakt. 


Aanbevolen

2001 | Boek

Leven met een dwangstoornis


Aanbevolen

19-06-2017 | Gehoord | Uitgave 4/2017

Professionele openheid in de moderne GGZ. Nieuwegein, 23 maart 2017


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.