Skip to main content
main-content
Top

11-02-2021 | Psychologie | Nieuws

Podcast | Van systeem naar ik - Dick Veluwenkamp

Van systeem naar ik’ is een serie persoonlijke gesprekken met topambtenaren, bestuurders en leidinggevenden in de publieke sector. 

Kees Gabriëls en Eva Kuit praten over het teweegbrengen van verandering in een systeem dat knelt. En gaan op zoek naar de kracht van talent gedreven leiderschap. 

#1 | Van systeem naar ik - Dick Veluwenkamp

Ze gaan op bezoek bij Dick Veluwenkamp, bestuurder van Arkin -één van de grootste GGZ-instellingen van Nederland-  die op geheel eigen wijze de regeldruk in zijn organisatie met bijna een uur per dag per medewerker heeft weten terug te brengen.

Beluisteren >

Kees Gabriëls is eigenaar van Talent ON en wil met zijn bedrijf organisaties tot inspirerende werkplekken maken. Zijn talent is verhelderen. Eva Kuit is eigenaar van (media)trainingsbedrijf Mediavrouw  en heeft als missie een menselijke overheid. Haar talent: liefdevol ontmaskeren.

Bron: podcastluisteren/pod/Van-systeem-naar-ik#/

Gerelateerde informatie

Aanbevolen

2018 | Boek

Goede GGZ!

Nieuwe concepten, aangepaste taal en betere organisatie

Dit boek gaat imponeren.

· Concreet over GGZ als optimaal effectieve hulpverleningsdiscipline.

· Concreet over een organisatie die echt toegesneden is op goede GGZ.

· Concreet over het beste gereedschap dat GGZ-hulpverleners ten dienste staat …

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.