Skip to main content
main-content
Top

10-03-2016 | Psychologie | Nieuws

Nu te zien: 'In mijn hoofd ben ik een dun meisje'

Het NTJong | het Nationale Toneel >> agenda t/m 24 april 2016 in diverse theaters in Nederland (12+)

Een hilarische en brutale performance over het ongegeneerde verlangen naar schoonheid en de worsteling met je (puber)lichaam.

Als je er fantastisch uitziet dan moet je wel gelukkig zijn. Toch? In een wereld waarin glamour en lichamelijke perfectie het ideaal zijn, is iedere blik in de spiegel een confrontatie met je zelfbeeld.

In een Las Vegas-achtige setting gaan vijf heel verschillende meisjes the ultimate challenge aan: de strijd om absolute controle over hun uiterlijk.

Bron: NTjong.nl

Gerelateerd

Aanbevolen

2011 | Boek

COMET voor negatief zelfbeeld

Competitive memory training bij lage zelfwaardering en negatief zelfbeeld

COMET voor negatief zelfbeeld is een protocol voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg die cliënten met zelfbeeldproblematiek behandelen. 

Aanbevolen

2014 | Boek

Zelfbeeldtraining voor kinderen en jongeren

Competitive Memory Training (COMET)

In deze therapeutenhandleiding wordt het protocol Zelfbeeldtraining theoretisch en praktisch uitgelegd. Er wordt ingegaan op de individuele en de groepsbehandeling, waardoor u als therapeut na het lezen van deze handleiding met beide versies aan d

Aanbevolen

02-10-2015 | Psychologie | E-learning

COMET voor negatief zelfbeeld bij kinderen

Deze e-learningmodule heeft ten doel om kennis te maken met de training Werken aan je zelfbeeld, een cognitief gedragstherapeutische training, waarbij kinderen en jongeren leren om positiever over zichzelf te denken en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Aanbevolen

15-10-2015 | Psychologie | E-learning

COMET voor negatief zelfbeeld bij volwassenen

U leert in deze e-learning over COMET, een stapsgewijze methode om mensen met een laag zelfbeeld te helpen dit te overkomen. 

Lees alles over diagnostiek en behandeling van eetstoornissen >>

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.