Skip to main content
main-content
Top

23-11-2018 | Psychologie | Nieuws

Meelezer gezocht!

Wie vindt het leuk om betrokken te worden bij de totstandkoming van een professionele uitgave in de GGZ op het gebied van zelfverwonding (je hoeft niet zelf te schrijven). 

De uitgave ‘Treating Self-Injury;  A Practical Guide’ oorspronkelijk uitgegeven door de Amerikaanse uitgeverij Guilford Press wordt naar het Nederlands vertaald.  


We zijn op zoek naar een professional in de ggz die vanuit een vakinhoudelijk oogpunt mee kan kijken met de vertaling en, indien nodig, suggesties kan geven op het gebied van:

  • diagnostiek
  • behandelmethodes
  • casuïstiek en voorbeelden
  • terminologie

Kun jij de verschillen opsporen tussen de benadering van bovenstaande onderwerpen in de VS ten opzichte van die in NL?  Met als doel om alle behandelde onderwerpen passend/geschikt te maken voor de NL situatie.

Heb je een sterk gevoel voor taal en heb je in de maanden december en/of januari tijd en zin om hiermee aan de slag te gaan?

Ben je verder inhoudelijk deskundig voor wat betreft het onderwerp? Neem dan even contact op met  Joyce Rodenhuis, uitgever GGZ kind en jeugd, j.rodenhuis@bsl.nl. Dan nemen we verder in detail tijdsinvestering en vergoeding met je door.

Uiteraard ontvang je na verschijning een exemplaar van de Nederlandse uitgave en we nemen je naam op in het colofon!

Bohn Stafleu van Loghum
Joyce Rodenhuis
Uitgever GGZ Kind & Jeugd

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.